Política de galetes

A la web http://www.ccar.cat fem servir cookies per facilitar la relació dels visitants amb el nostre contingut i per permetre elaborar estadístiques sobre els visitants que rebem. En compliment de la Directiva 2009/136/CE, desenvolupada al nostre ordenament per l’apartat segon de l’article 22 de la Llei de Serveis de Societat de la Informació, seguint les directrius de l’Agència Espanyola de Protecció de Dades, procedim a informar-vos detalladament de l’ús que se’n fa a la nostra web. S’anomenen galetes a uns petits fitxers que es graven al navegador utilitzat per cada visitant de la nostra web perquè el servidor pugui recordar la visita d’aquest usuari amb posterioritat quan torni a accedir als nostres continguts.

Aquesta informació no revela la teva identitat, ni cap dada personal, ni accedeix al contingut emmagatzemat al teu pc, però sí que permet al nostre sistema identificar-te com un usuari determinat que ja va visitar la web amb anterioritat, va visualitzar determinades pàgines, etc. I a més permet guardar les teves preferències personals i informació tècnica com ara les visites realitzades o pàgines concretes que visitis. La finalitat de les galetes és la de facilitar a l’Usuari un accés més ràpid als Serveis seleccionats.

Si no vols que es guardin galetes al teu navegador o prefereixes rebre una informació cada vegada que una galeta sol·liciti instal·lar-se, pots configurar les teves opcions de navegació perquè es faci d’aquesta manera. La major part dels navegadors permeten la gestió de les galetes de 3 maneres diferents:

 • Les galetes són sempre rebutjades;
 • El navegador pregunta si l’usuari vol instal·lar cada galeta;
 • Les galetes són sempre acceptades;

 

El teu navegador també pot incloure la possibilitat de seleccionar amb detall les galetes que vols que s’instal·lin al vostre ordinador. En concret, normalment l’usuari pot acceptar alguna de les opcions següents:

 • rebutjar les galetes de determinats dominis;
 • rebutjar les galetes de tercers;
 • acceptar galetes com a no persistents (s’eliminen quan el navegador es tanca);
 • permetre al servidor crear galetes per a un domini diferent.

 

Per permetre, conèixer, bloquejar o eliminar les galetes instal·lades al vostre equip pots fer-ho mitjançant la configuració de les opcions del navegador instal·lat al teu ordinador. Pots trobar informació sobre com configurar els navegadors més utilitzats a les següents ubicacions:

 • Internet Explorer: Eines -> Opcions d’Internet -> Privacitat -> Configuració. Per a més informació, pots consultar el suport de Microsoft o l’Ajuda del navegador.
 • Firefox: Eines -> Opcions -> Privacitat -> Historial -> Configuració Personalitzada. Per a més informació, pots consultar el suport de
 • Mozilla o l’Ajuda del navegador. Chrome: Configuració -> Mostrar opcions avançades -> Privacitat -> Configuració de contingut. Per a més informació, pots consultar el suport de Google o l’Ajuda del navegador.
 • Safari: Preferències -> Seguretat. Per a més informació, pots consultar el suport d’Apple o l’Ajuda del navegador.

 

Respecte de les galetes de tercers, és a dir aquelles que són alienes al nostre lloc web, no podem fer-nos responsables del contingut i veracitat de les polítiques de privacitat que ells inclouen, i per això la informació que us oferim és sempre amb referència a la font. A continuació us informem detalladament de les galetes que es poden instal·lar des del nostre lloc web. En funció de la vostra navegació podreu instal·lar-ne totes o només algunes.

Nom Categoria Descripció
wordpress_
Funcionalitat
S’activa durant el login i desa els detalls
d’autenticació.
wordpress_logged_in_
Funcionalitat
S’activa durant el login i desa els detalls
d’autenticació.
wordpress_test_cookie
Funcionalitat
S’activa durant el login i desa els detalls
d’autenticació.
wp-settings-
Funcionalitat
Serveix per personalitzar la interfície d’usuari.
wp-settings-time-
Funcionalitat
Serveix per personalitzar la interfície d’usuari.
_icl_current_admin_language
Funcionalitat
Desconeixem l’origen de la galeta.
_icl_current_language
Funcionalitat
Desconeixem l’origen de la galeta.

Es pot modificar aquesta Política de Galetes en funció d’exigències legislatives, reglamentàries, o amb la finalitat d’adaptar aquesta política a les instruccions dictades per l’Agència Espanyola de Protecció de Dades, per això s’aconsella als usuaris que la visitin periòdicament.

Quan es produeixin canvis significatius en aquesta Política de Galetes, es comunicaran als Usuaris bé mitjançant la web o mitjançant correu electrònic als Usuaris registrats.